Profil

Katılma tarihi: 31 Eki 2022

Hakkında


btc direct.nl


Nadelen

ATOM

VET

Het makelaarsportaal van BTC Direct wordt niet meer actief gepromoot. Het wordt wel nog onderhouden voor de oudere gebruikers. Nieuwere gebruikers kunnen het beste gebruik maken van het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

BTC Direct is opgericht door Davy Stevens, Mark Bakker en Mike Hutting in 2013[1] en is hiermee een van de oudste bitcoinbedrijven van Nederland en Europa. Sinds 2015 kunnen ook Ethereum en Litecoin worden gekocht; in 2018 werden Bitcoin Cash en XRP aan het assortiment toegevoegd. In mei 2016 maakte de organisatie bekend voor het eerst meer dan honderdduizend gebruikers te hebben.

De aankoopprocedure is erg eenvoudig en verloopt zeer soepel. Je betaalt er direct met euro’s en de gekochte cryptovaluta wordt direct gestort op het door jou opgegeven crypto-adres. In onderstaande video is te zien hoe je een BTC Direct account kunt aanmaken, zodat je makkelijk bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen.

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1000 aan digitale valuta.

BTCDirect is één van de oudste crypto verkopers in Europa. Het is een betrouwbare partij en dat een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

BTC Direct in de media

Uitgebreid platform met nieuws en YouTube kanaal.

Snelle levering binnen enkele minuten.

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

BTC Direct - Bitcoin zakt met 10% vannacht. Check de...

Litecoin (LTC)

82.16% 38.336 7 Sjabloon:Citeer_web

BTC Direct – Aanbieding

Binnen het BTC Direct platform stort je euro en koop je bitcoin of een andere digitale activa van keuze. De focus ligt op gemak, duidelijkheid en expertise. Je hebt geen wallet of ontvangstadres nodig. De activa blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. Daarnaast wordt op het platform ook de allerlaatste koersanalyses gedeeld van de BTC Direct huisanalisten. Verder ontvangen gebruikers van het platform de laatste nieuwtjes over hun favoriete activa.

bij BTC Direct in combinatie met de Trezor One Bitcoin hardware wallet. Je kunt deze extreem veilige en goede wallet direct koppelen aan de BTC Direct rekening. Op deze manier koop je op een slimme en super veilige manier bitcoins als een lange termijn investering.

Registrations

(€ 20.627,73) Bitcoin kopen – Bancontact, Banktransfer of Kredietkaart

BTC Direct review – het makelaarsportaal

€ 1.381,84

BTC Direct Review – hoe kan ik het beste deze dienst gebruiken?

Contact

Bestaat al sinds 2013.

×

De kosten die BTC Direct in rekening brengt.

Ben jij geïnteresseerd in de cryptowereld en wil je zelf gaan investeren? Bij BTCDirect kun je op verschillende manieren cryptocurrencies kopen, namelijk met:

6538SX

↑ Over ons. btcdirect.eu. Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Het laatste nieuws

1.

Disclosure

App

XRP

“Bitcoin kopen en verkopen kan het makkelijkst bij een online wisselkantoor zoals BTC Direct.”

↑ (en) Brenny Coinomi, Coinomi partners with BTC Direct. Medium (25 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Voordelen

€ 53,42

Officieel geregistreerd

R179410

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Article 23b. Custodian wallet providers17/12/2020

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.  Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig! Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. Om een account aan te maken bij BTC Direct moet je je kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van je identificatiebewijs. Waarom vragen we deze gegevens van je? Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bijna een half miljoen Nederlanders gingen je al voor. 

ADA

BTC Direct Europe B.V.

Aanbieder cryptodiensten, Aanbieder cryptodiensten, Dienstverlener uitgezonderd van PSD2

Trader level – daglimiet van € 50.000,00

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak direct een bitcoin wallet aan.

Unstrip post‐expand size: 5187/5000000 bytes

€ 0,284790

BTC Direct, een van Europa's toonaangevende cryptocurrency-bedrijven, heeft altijd geprobeerd om voorop te lopen als het aankomt op het voldoen aan wet- en regelgeving.

Elke nieuwe account krijgt standaard het Hero level. Daarnaast zijn er ook nog transactiekosten die je afrekent, de zogenaamde fee’s. Deze verschillen per cryptovaluta en zien er als volgt uit:

Wijchenseweg 102

Om te handelen op het nieuwe tradeplatform heb je een BTC Direct account nodig. Een account aanmaken is gratis en heb je binnen een paar minuten gemaakt. Onze lezers krijgen 10 euro starttegoed met voucher code BESTEBANK. Deze vul je onderaan het aanmeldscherm in. Je kan met de knop hieronder direct een account aanmaken.

Ethereum (ETH)

Bedrijfsgegevens

2.14% 0.999 2 Sjabloon:Taalaanduiding

CPU time usage: 0.050 seconds

Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

SOL

BTCDirect is een in Nederland gevestigd bedrijf waar je als Nederlandse crypto investeerder vijftig verschillende cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoins kunt kopen en verkopen.

Lua time usage: 0.009/10.000 seconds

Om even terug te keren naar BTC Direct. Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen, is dat BTC Direct een zeer klantvriendelijke, professionele en overzichtelijke dienst heeft opgezet. Het is een bedrijf met jarenlange ervaring met een lange termijn visie waarbij de klant voorop staat. De ondersteuning is uitstekend en je kunt bij elke stap die je zet worden bijgestaan door een medewerker.

Crypto service providers

Beginners.

↑ Jerrymie Marcus, Cryptocurrency exchange KuCoin en BTC Direct maken handel in bitcoin simpeler. BTC Direct | Nieuws (30 december 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Information detail

NewPP limit report

NIJMEGEN, NEDERLAND

BTC Direct voordelen en nadelen

BTCDirect

4.59% 2.141 2 Sjabloon:Taal-en Place of residence:

Hero level – daglimiet van € 2.500,00

€ 0,022644

Lees meer

Statutory seat:

Crypto service providers

95.57% 44.593 1 Sjabloon:References

Netherlands

Wallet aanmaken

3

Het bedrijf is toonaangevend geweest voor de Nederlandse (en Europese) cryptocurrency markt en was al vroeg bezig met de blockchaintechnologie. De website van het bedrijf (https://btcdirect.eu/nl-nl) is overzichtelijker en biedt enorm veel informatie over verschillende cryptocoins.

Litecoin: 3% voor aan- en 2% voor verkoop

CryptoTips.eu

Gratis account aanmaken

Cache expiry: 1814400

1

1. Snel en gemakkelijk + IDEAL

<!--

€&nbsp;111,05

Een ander voordeel van BTCDirect is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is. Het is voor een koper heel gemakkelijk om een account aan te maken en de gewenste cryptocurrencies te kopen. Je selecteert simpelweg de munt die je wilt kopen, vult het bedrag in en je komt op het onderstaande scherm terecht. Je vult binnen enkele seconden je orderformulier in en zo koop je heel gemakkelijk je eerste Bitcoins (of andere altcoins).

"Er bestond geen enkel alternatief. Het idee van Satoshi Nakamoto draaide om de creatie van een alternatief.”

Geen app beschikbaar.

BTC Direct stopt met haar platform. Dat is erg jammer voor gebruikers, maar gelukkig is er een beter alternatief: de Bitvavo exchange. Hier handel je niet alleen goedkoper, maar mag je ook nog eens 1000 euro gratis verhandelen! Meld je nu aan.

Parsed by mw1415

BTC Direct review samenvatting

Alternatief voor BTC DirectAls je liever zo min mogelijk handelskosten betaalt bij je aan- of verkopen van cryptocurrency dan raden wij de Bitvavo Exchange aan. Hier betaal je maximaal 0.25% fee per trade, ongeacht hoe hoog het bedrag is. Daarnaast heb je voor iedere cryptovaluta je eigen ingebouwde wallet en bieden ze ruim 5 keer zoveel munten aan.De fees bij BTC Direct kunnen oplopen tot wel 3%, en het is zonde om direct bij aan- of verkoop verlies te maken. Klik hieronder op Activeer korting en handel de eerste € 1000 gratis bij Bitvavo.

Transclusion expansion time report (%,ms,calls,template)

BTC Direct Review

ALGO

Unstrip recursion depth: 0/20

Persoonlijke ervaringen met BTC Direct

2. Gebruiksvriendelijkheid

Gratis 10 euro om te beginnen

IDEALBanktransferBancontactCreditcard

Contacts

DOGE

Geschikt voor

Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf niet hoeft op te bieden tegen andere kopers op ingewikkelde exchanges en dat je kunt afrekenen met bekende betaalmethoden, zoals iDEAL en Bancontact. De afgelopen jaren heeft BTC Direct zich neergezet als een voordelige en uiterst&nbsp;betrouwbare partij voor het kopen van bitcoins en andere coins. Het assortiment van BTC Direct bestaat uit de volgende cryptomunten:

btc direct.nl

Diğer Eylemler